Jyväskylän vanhempainfoorumi ry:n tiedotuskirje, lokakuu 2021

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry:n tiedotuskirje, lokakuu 2021

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry (JVF) on Jyväskylän alueen päiväkotien, koulujen ja toisen asteen oppilaitosten vanhempien ja vanhempaintoimijoiden yhteistyöelin. JVF on Suomen Vanhempainliiton kuntakohtainen yhdistys.

Lukuvuonna 2021-2022 on luvassa paljon iloista toimintaa!

Korona helpottaa vihdoin ja pääsemme jälleen tapaamaan toisiamme. Tule mukaan!

Yhteinen matkamme lukuvuonna 2021 - 2022 on alkanut

Jyväskylän vanhempainfoorumi ja perusopetuspalvelut ovat kutsuneet teidät vanhemmat ja koulut Yhteiselle matkalle täksi lukuvuodeksi. Olemme tehneet Yhteiselle matkalle nettisivut ja kuukausittaiset askeleet, joita kuljemme joko omalla koululla tai yhdessä koko kaupunkina. Lokakuun askel on koko kaupunkina kuljettava Jyväskylän suurin vanhempainilta (verkossa). Siitä löydät enemmän tietoa joko Yhteisen matkan nettisivulta tai tästä kirjeestä. Nettisivut kehittyvät ja täydentyvät matkan aikana. Jos et ole vielä ehtinyt tutustua niihin, tutustu nyt - ehditte luokkana ja kouluna vielä mukaan. Tervetuloa kyytiin!

Vanhempainfoorumi-tapahtuma perjantaina 22.10.2021 klo 10 - 18 Ilmavoimamuseossa

Oletko joskus haaveillut osaavasi lentää tai edes istumisesta lentokoneen ohjaimiin? Vanhempainfoorumi-tapahtuma järjestetään syyslomaviikolla Tikkakosken Ilmavoimamuseossa ja silloin tuo haave voi toteutua koko perheelle: arvomme ilmoittautuneiden kesken 3 lentosimulaattoriopastusta á 30 min. Museopäivässä on luvassa myös lentämistä virtuaalilasien avulla sekä paperilennokkipaja. Tapahtuma on ilmainen koko perheelle makkaroineen kaikkineen. Mukaan mahtuu 800 syyslomaseikkailijaa. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki nettisivuillamme.

Jyväskylän suurin vanhempainilta torstaina 28.10.2021 klo 18 - 20 verkossa

Opetushallituksen ja Suomen Vanhempainliiton järjestämä Maailman suurin vanhempainilta on saanut haastajan: Jyväskylän suurimman vanhempainillan. Kaikki Jyväskylän koulut vanhempineen ovat samassa verkkovanhempainillassa keskustelemassa ja chattailemassa kodin ja koulun yhteistyöstä: mitä se on, miksi sitä tulee kehittää ja tukea, miten sitä tehdään ja kehitetään jo tällä hetkellä.  Nyt kisa pystyyn: mikä koulu pystyy aktivoimaan eniten vanhempia mukaan. Lisätiedot ja verkkolinkki nettisivullamme.

Perheiden illat Huhtasuon perhekeskuksessa tiistaisin klo 17-19

Huhtasuolle on tullut ensimmäinen perhekeskus: se on tiistai-iltaisin meidän perheiden kohtaamispaikka, jonne joka ikinen perhe on tervetullut kaikkine iloine ja murheineen! Syksyn aikana kehitämme toimintaa yhdessä, mutta iltojen pääpaino on yhdessä olemisessa ja joskus jopa ruokailun/iltapalan kera.  Jyväskylän vanhempainfoorumi on vastuullinen järjestäjä parillisilla viikoilla – seuraavan kerran syyslomaviikolla 19.10. Lisätietoja perhekeskuksesta löydät Perhekompassista. 

Jyväskylän vanhempainfoorumi (JVF) on avuksi teille vanhemmille ja kasvatusyhteisöille

Vain yhteisellä työllä voimme varmistaa, että lapsillamme ja nuorillamme on kaikki hyvin: yhteistä työtä tarvitaan niin meidän vanhempien välille kuin myös vanhempien ja koulun välille. JVF on perustettu reilut 12 vuotta sitten yhteistyöelimeksi meille vanhemmille!  Antakaa palautetta, toiveita ja kehitysideoita: [email protected].  Tiedotamme toiminnastamme nettisivuillamme sekä facebookissa – tule seuraamaan! Lopuksi muistattehan ilmoittaa, kun koulunne vanhempaintoiminnan yhteystiedot muuttuvat: [email protected]  ja https://urly.fi/12cC (täyttäkää tänne koulunne vanhempaintoimintaa myös laajemmin).

 

Mukavaa lukuvuotta ja syyslomaa – silloin tavataan Ilmavoimamuseossa!

toivotta Jyväskylän vanhempainfoorumin hallitus

Tuula Jormakka, toiminnanjohtaja (Lyseon lukio) [email protected], p.0400-644599

Kari Tanninen, puheenjohtaja (Schildtin lukio)

Riikka Happonen, varapuheenjohtaja (Huhtasuon yhtenäiskoulu)

Minna Kunnari, sihteeri/rahastonhoitaja (Kilpisen yhtenäiskoulu, Schildtin lukio)

Heljä Viikki (Palokan yhtenäiskoulu)

Liisa Ansio (Keltinmäen koulu)

Piia Pörsti-Laitinen (Keltinmäen koulu)

Hannu Heikkinen (Jyskän koulu)

 ___________________________________________________________________

Jyväskylän vanhempainfoorumin toimintaa vuonna 2021-2022

 

Linkit yllä tiedotteessa viitattuihin nettisivuihin:

https://peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi/yhteinen-matka-lukuvuonna-2021-2022

https://peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi/vanhempainfoorumitapahtuma

https://peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi/yhteinen-matka-lukuvuonna-2021-2022/lokakuu

Huhtasuon perhekeskus | Jyväskylä.fi (jyvaskyla.fi)

https://m.facebook.com/jyvaskylanvanhempainfoorumiry/

https://peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi